En ny bursdag og et nytt tema

Nå er tiden inne igjen og en ny bursdagsfeiring skal feires. Thea-Aurelia har blitt 4 år og dette må vi feire med en fantastisk familiebursdag. I år ble bursdagen litt utsatt, Thea-Aurelia har egentlig bursdag i januar, men grunnet mye planer i januar og februar ble bursdagen flyttet til mars. Så på selveste kvinnedagen, 8mars, skal det feires 4 års familie bursdag. Som vanlig lager jeg mye jobb til bursdagsfeiringen. Mye som skal bakes og ordnes, og jeg kan vil si at i år som alle andre år blir stuen min totalforandret.

Det har vært fylt med masse baking av kaker, sying av puter, pynt på lys, handling og nettbestilling av ting som trengs. Det vil bli godt over 100 ballonger i stuen, men masse pynt og masse gode kaker. Bursdagskakene er ikke helt klare enda da dette er noe jeg tar de siste dagene før bursdagen, kun noen ting som makroner og kjeks er bakt og lagt i fryseren. Det går fort til 8.mars, og denne helgen har vært fylt med masse sying, og forbredelser til bordpynt osv. Selve temaet til bursdagen velger jeg og holde hemmelig litt til. Det får dere se når stuen er ferdig pyntet og ordnet til den store dagen.

Her kan dere se noen bilder av tiden som har gått med på forbredelser denne helgen. Kanskje noen klarer å gjette temaet til bursdagen? Fasiten kommer neste helg. Jeg kan trygt si dette har vært en helg med mye morro. Som jeg tidligere har sagt så vet jeg godt at barna ikke bryr seg om hvor mye jeg forbreder denne bursdagen. De er bare glade for å være sammen med meg. Men jeg syns det er veldig stas å lage litt mer ut av bursdagen enn å bare lage 2 kaker også ferdig. Jeg syns det er stas og gjøre forbredelsen og få brukt litt kreativitet. Så derfor er dette blitt en fast greie for meg nå som jeg ikke har barna. Jeg syns det er fint og kunne legge en ekstra innsats i bursdagsfeiringene nå som jeg har tiden til dette. Så derfor blir hele leiligheten min vridd på hode hver gang det er bursdag! Gleder meg til å vise dere 100% resultatet når alt er på plass der det skal, men her har dere en smakebit.

Liker