En ny start

Hei, det har vært mye til og fra på bloggen. Og det er mange grunner til dette,men har bestemt meg for å komme tilbake. Det er ikke sikkert det kommer et innlegg hver dag, ihvertfall ikke første perioden, men vil jobbe meg oppover med tiden. 

Det har vært et halvår med mye tunge tider og vanskelige valg. En tid jeg kun har måtte tenke på meg og mine. Og valgte derfor å legge alt annet til side. Egentlig skulle det bli et halvår med mye nytt, glede og morsomme ting å dele med dere, men i stede ble det motsatt. Men nå skal jeg starte med blanke ark, og sette små delmål, og da er bloggen med i planene.

Bloggen vil inneholde alt fra A - Å, ettersom hva som passer seg og dele. Om det er en nydelig hverdag med barna, eller dagene der utfordringene står i kø. En hverdag med nye tilvenninger og en diagnose, som stadig byr på nye utfordringer og tilretteleggelser. Jeg vil dele med dere hvordan våres hverdag ser ut, og vise dere hvordan jeg tilrettelegger hverdagen min med barna, med tanke på diagnosen jeg har.   

Kom gjerne med kommentarer på hva dere har lyst til å lese mere om, eller temaer dere har interesse av å vite mere om.   

 

 

Liker