En nydelig årstid som blir litt annerledes

Vi har nå begynte å komme inn i en helt fantastisk årstid. Da alle bladene på trærne kommer med flotte farger. Jeg elsker denne tiden på året. Det å gå i fjellet. Og nye de fine fargene. Jeg elsker denne årstiden. Det begynner å bli kaldt, men samtidig er det ikke for kaldt. Iår blir det en litt annen høst en ellers. For på onsdag opererte jeg foten. Dette var en planlagt operasjon, så det var ikke noe uforventet. Men dette gjør at jeg må forholde med til rullestol.

Jeg er glad for å ha gjort denne operasjonen for da slipper jeg å tenke mer på den. Ja det blir en tid i rullestol og noen stille dager framover med masse strikking, men det er helt greit. Kanskje jeg for en gang skyld klarer å ta ting litt rolig, nå som jeg faktisk ikke har noe valg.

Det skal bli sykt godt å ha gjort denne operasjonen. Det er den gjort og plutselig er jeg på beina igjen fortere enn noen aner, og plutselig har jeg masse julegaver ferdig. Selv om jeg må holde meg i ro vil jeg gå masse tid til strikkingen min og jeg vil få masse tid til å jobbe med bloggen. Jeg må se mulighetene i det utfordrende, og denne utfordringen jeg er i nå har jeg jo vært forberedt på så dette skol nok gå helt fint! Hvis du vil følge min lidenskap for strikking kan du følge strikkeinstaen min her: https://www.instagram.com/emilie_auli/?hl=nb

#nouwseptemberchallange

nouw.com/nouwseptemberchallange

Liker