en vanskelig uke legges bak meg

Den siste uken har vært utrolig vanskelig. Det har vært en uke der alt av arbeid måtte legges på hyllen for å kun skulle fokusere på meg selv. Det har vært en uke innen for lukkede dører. I min helsesituasjon må jeg noen ganger bare legge alt annet bort og fokusere på meg selv. Hovedproblemet er vel at jeg ikke klarer å se det tidlig nok selv.

Det har på mange måter vært rart og ikke oppdatere noe på en uke, men samtidig har dette vært helt nødvendig denne uken. Men nå er jeg tilbake bak jobb skjermen og er klart for å dele og oppdaterer dere videre. I min situasjon er det alltid viktig å vite hva jeg deler, være tilstede å kunne stå for det jeg deler med dere. På mange måter kunne jeg ønske jeg kunne dele alt uten et filter, men det er verken noe jeg kan stå for eller gjøre. For det vil gjøre fokuset jeg er opptatt av og dele blir borte.

Jeg deler det meste med dere blogglesere og det er helt klart ikke til å legge under en stol, men det er ekstremt viktig at når jeg skriver om alvorlige til, helsesituasjoner at jeg ordlegger meg på riktig måte. At det jeg veldig å dele kan være til hjelp for andre og ikke er oppslagsbok for folk i samme situasjon.

De periodene jeg ikke er i stand til å skrive innlegg jeg kan stå inne for er det mer riktig av meg å legge jobben bort, og heller komme sterkere tilbake. Dette var det jeg valgte denne uken som har gått og er veldig glad for at jeg valgte det. Det er bedre og komme seg opp på beina igjen og heller vite at alt jeg skriver kommer fram på riktig måte. Nå er jeg tilbake og gleder meg til å jobbe sammen med dere inn til den siste uka her på boligen før jeg på mandag skal inn på BET-seksjon til behandling. Dette blir helt klart en spennende uke, og neste uke blir enda mer spennende.

Er det noe spesielt dere har lyst til å at skal snakke om eller skrive om legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Liker