Enda sterkere tilbake

Nå er det en stund siden jeg skrev et innlegg sist. Det har vært stille på alle fronter. Jeg måtte rett og slett ta en liten ferie. Noen ganger trenger man litt fri selv om man ikke har noen planer. Jeg er nødt til å tenke på helsen først, selv om jeg kunne ønske jeg kunne slippet det. All jobb som skal legges ned i blogg, youtube og andre medier må jeg stå med alene, noe som krever mye tid, mye planlegging og mye organisering. Den siste tiden har ikke formen vært helt på topp. Jeg har vært sliten, det har vært tungt å stå opp, og har egentlig hatt nok med å komme meg igjennom dagen.

Men nå kjenner jeg fingrene mine begynner å klø etter å begynner og skrive igjen, og jeg er også på vei oppover i formen igjen. Det er krevende å være en offentlig person, samtidig som jeg skal tenke på helsetilstanden til en hver tid, men samtidig velger jeg å skrive åpent om psykisk helse og min situasjon fordi det gir meg noe. Det gir meg noe når jeg hører at det hjelper andre. For det er jo nettopp det jeg vil med dette. Det å normalisere psykisk helse på en riktig og fornuftig måte, og hjelpe folk til å godta at ja livet kan være tøft, men du er aldri alene.

Som sagt så har jeg tatt meg en fritid nå. Dette av mange grunner. Det har vært mye baller i luften den siste tiden, noe som har ført til at følelseslivet har vært en berg og dalbane på mange måter. Så det har vært viktig for meg og ta en time av gangen, og en dag om gangen. Men nå kjenner jeg at jeg begynner og falle på plass igjen. Skrivelysten er tilbake, lysten til å gjøre redigerings jobb, og samarbeid er nå tilbake. Men samtidig som jeg har hatt fri har det også skjedd mye spennende som dere etter hver vil kunne se mere av. Jeg har en tid i vente med mye spennende både for meg og alle andre. Det skal skje masse framover som jeg gleder meg til jeg kan dele med dere. 2021 skal bli mitt år. Det er i år jeg skal få beina godt plantet på jorden! Så vil du følge reisen min, følge med på alt som skjer den neste tiden. Så følg med, for dette blir en tid med mye spennende og jeg gleder meg stort til å dele det med dere når tiden kommer for det! Følg med dette blir en spennende tid!

Liker