Endelig har dagen kommet

Endelig har dagen kommet. Dette er en dag jeg virkelig har sett fram til. Selv om ting kom på litt kort varsel blir dette en fantastisk dag. Dagen måtte starte tidlig. Dette for at jeg skulle hver klar til barna kom.

For idag skal vi endelig ha samvær. Jeg er utrolig glad for at ting ikke tok så lang tid som jeg fryktet. Det var veldig uvist hvor lenge jeg måtte vente, men endelig ble ting klart. Det er mange ting som ikke er helt klart enda, som for eksempel hvem som skal være den nye trygghets personene for jentene, men jeg fikk beskjed om at det ikke skulle gå utover dette samværet. Da var det bedre og sette inn en midlertidig. Sånn at samværet kan gå som normalt.

Trygghets personen jentene denne gangen blir barneverns behandleren vi har i barnevernet per idag. Dette blir noe rart. Men vi gjør det beste ut av det. Jeg er trygg på meg og hvordan jeg er rundt jentene så jeg tenker dette går fint. Men jeg tror alle foreldre kan tenke seg litt hvordan det er selv om man er sikker på at det man gjør er riktig.

Det å ha barnevernet på besøk, er aldri en veldig god følelse. Du føler du må gjøre alt perfekt og at alt skal være fint og istand. Og enda viktigere at ingenting skal være feil. Alle foreldre føler jo på det når barnevernet er på besøk. Jeg er trygg i min rolle som mamma under samvær og ellers, men man kjenner jo litt på presset uansett.

Men uansett hvordan gleder jeg meg til samværet, og jeg tenker at jeg må bare tenke at det er det bra nok det jeg gjør. Men selvfølgelig samtidig når jeg har samvær så sjeldent så er det ekstra viktig for meg at alt skal være perfekt, men jeg tenker jeg må bare senke skuldrene, og tenke at dette går fint.

Liker