Et avbrekk fra Gausdal

Den siste uken har jeg tilbrakt hos Espen. Og her skal jeg være en uke til. Det er utrolig godt å være litt borte fra Gausdal. Det er litt som å få en ferie. I hele sommer var jeg innlagt og fikk ikke noe ferie. Og på den tiden var det så var det beste for meg. Jeg trengte å være innlagt. Men etter jeg kom hjem i august, har ting gått litt i alle retninger. Jeg har vært innlagt flere ganger, og ting har gått veldig opp og ned. Noe som er helt normalt etter man har vært innlagt så lenge som jeg var innlagt.

Det å være hos Espen nå, er utrolig godt på mange måter. Det å få et lite avbrekk fra hverdagen i Gausdal er godt. Ikke fordi jeg ikke trives, men rett og slett bare det å få leve litt. Oppleve ting utenfor Gausdal. Det å finne på ting med en person som betyr noe for meg. Det å få lov til å være kjærester. Det har seg jo sånn nå, at vi ikke kommer til å flytte sammen med en gang. Det av den ekle grunn at jeg må først få orden på livet mitt. Jeg må vente til jeg er stabil, til jeg har fått tilbake barn, og til jeg har sett hvordan barna mine går sammen med Espen. Dette er en lang prosess, men som er utrolig viktig for meg. Jeg må se hvordan Espen og barna går overens. For jeg kan ikke få inn i noe hvis barna og Espen ikke går overens. Selv om jeg selvfølgelig både tror og håper at det vil gå bra.

Sånn ting er nå, så får ikke Espen være en del av barna. Og det av mange grunner. En av grunnene er at barna har nok rundt seg nå. Det trenger ikke å forholde seg til en ny voksenperson nå. Med det samværet jeg har nå så blir det helt feil å la dem bli kjent. For den tiden barna har med meg, skal de ha med meg og kun meg. 

Selvfølgelig kunne jeg ønske jeg kunne vise han jentene, at han kunne møtte dem og de møte han, men jeg er nødt til å tenke barnas beste. Jeg er kjempe stolt over barna mine, og selvfølgelig vil jeg vise dem fram, men jeg må ta det når ting er på stell igjen. Mine barn har nok voksenpersoner rundt seg nå, og når jeg har samvær med barna er det jeg som har samvær, og den tiden skal ikke brukes på at dem skal møte nye folk. Jeg må være voksen oppi dette, og tenke på barna, og jeg er veldig veldig glad for at Espen har den forståelsen. Jeg har vært tydelig på dette hele veien, og jeg har fått veldig god respons av Espen der, og det er utrolig godt. Jeg er så ekstremt glad for at han har den forståelsen.

Liker