et følelses kaos

Det å være på behandling lager et kaos i følelses livet i kroppen. Jeg opplever sorg, sinne, irritasjon, glede osv. Alle følelsene kommer, og jeg skal likevel stå i dem og være sterk. Da gjelder det å finne seg noen andre måter å takle ting på enn jeg har gjort. Gå bort fra det destruktive, og gjøre noe nytting istedenfor. Det er overhode ikke enkelt, men det er verdt det. For meg og mange andre handler handler dette om livet.

Etter å ha vært i behandling i nå ca 1 måned så har jeg funnet ut at når jeg kjenner på et sinne eller en irritasjon hjelper det ofte og ta seg en joggetur. Få opp pulsen i kroppen, slite den ut, og få løpt bort sinne. Det er mange følelser jeg ikke helt klarer å takle enda, og det vil også kanskje ta litt tid, men samtidig så har jeg funnet en strategi, og det er et lite skritt fram.

Det har vært mye vanskelig tanker og følelser fra første gangen jeg tråket inn på BET- sekjson første gangen, men vis jeg skal sammenligne følelses bilde fra jeg kom inn hit og nå, så må jeg ærlig innrømme at det er enda mer følelser nå. Det er enda tøffere å stå i ting, følelsene og tankene er mye mer intensive nå, og det er helt naturlig. For nå går jeg dag ut og dag inn å jobber med meg selv. Jobber med å forholde meg til vanskelig tanker å følelser. Går inn i detalj på hver enkelt følelse jeg får. For eksempel at jeg er redd. Ok, hvor i kroppen kjenner jeg den følelsen, hva skjer inni meg når jeg blir redd. Hva slags tanker kommer opp når jeg blir redd. osv.

Vi jobber veldig inntesivt med tankene og følelsene, og det koster mye, ekstremt mye. Men hvis dette er noe som kan hjelpe meg til å nå mine mål her i livet er det jo absolutt hvert det. Hoved behandleren min sa til meg at det vil bli verre og verre før det blir bedre. Du må gå helt ned i kjelleren og litt til for å kunne bli bedre, og det må jeg ærlig innrømme at er litt skremmende, men samtidig er det også godt at han er ærlig på det, sånn at jeg vet hva jeg har å forholde meg til framover, og vite at det er normalt. Selv om det kan være fort å glemme når jeg er i kjelleren.

Liker