Et knust mammahjerte

Når du får barn finner du virkelig ut hva det vil si å være glad i noen. Har jo vært glad i andre før som venner og familie, men det å være glad i barna sine er en helt annen ting. Barna er førstepri og har ikke de det bra her heller ikke jeg det bra. Og gleden over nye ting dem gjør og sier og utviklingen dems er helt utrolig opplevelse. Det som er det verste å høre av en mamma er når barna blir kaldt stygge ting.

Det å få kommentarer som: "du tar ikke vare på barna dine","Barna dine er like stygge som deg", "Barna dine fortjener ikke å bo i et så dårlig boforhold", "Håper barna dine dør"osv. Det er helt forferdielig. Som blogger får du mye stygge kommentarer. Både som mamma og om barna. Og det knuser virkelig mammahjerte. At noen kan skrive sånne ting om barna mine er helt utrolig. 

Som blogger må jeg læere meg og takle sånne kommentarer. Og jeg må glemme de stygge kommentarene jeg får. Men når du får kommer tarer som "Håper ungen din dør" eller "ungenen dine er like stygge som deg" er det vanskelig å glemme. Barna mine er det kjæreste jeg har og vil dem ingenting vondt. Det knuset et mammahjerte, når du leser sånne ting, og tanken på at folk faktisk kan være så stygge er helt utrolig.

 

Liker