Et nytt kapittel

Det å være syk har bydd på mange utfordringer det siste halvåret. Det har vært en lang kamp, og mange ting å lære seg og godta. Det har samtidig skjedd mye bra, og jeg har fått mange gode minner også. Men det har vært en del ting jeg ikke har kunnet dele med dere pga. tidspunkt. Jeg må tenke helse framfor blogg, selv om jeg har lyst til å dele ting med dere, vil jeg også kunne vise de bra dagene jeg har, og ikke bare den syke delen.

Det har vært mye jeg ikke har kunnet delt med dere det siste halvåret fordi mamma skulle gifte seg, og jeg kunne derfor ikke dele noen ting før etter bryllupet. Det har nemlig vært et stort prosjekt rundt denne dagen som jeg har gledet meg i mange måneder til å vise dere.

Men jeg kommer sterkere tilbake nå, med nytt mot og en ny start. Og jeg håper dere vil bli med meg, inn i et nytt kapittel. Jeg er også utrolig stolt over dere lesere som har godtatt en litt fram og tilbake tid her på bloggen, men likevel har valgt å følge meg videre. Det betyr mye, da dere godtar at jeg må ta dag for dag.

Det kommer mange innlegg i tiden framover. Noen har jeg bare gledet meg til og dele med dere, og noen kommer ut fra hverdagen! Skal bli godt med en ny start, og jeg håper dere vil være med på veien.

Liker