Et nytt møte

Det er veldig rart å tenke på hvor mye livet mitt har forandret seg bare det siste halvåret. Alt som har skjedd som jeg aldri trodde jeg skulle få lov til å oppleve igjen. Drømmen om å få tilbake livet har jo alltid vært der, men jeg trodde alldri det kom til å skje. Igår hadde vi besøk av to av sanpperne fra ungemammaer, noe som var kjempekoselig. Det er veldig hyggelig og godt å få noen flere bekjentskaper.

Det å skape en forandring i livet, bærer med seg noen konsekvenser også. Mens jeg har gjort en endring i livet har jeg mistet mange på veien, og det kan av og til være et sårt og vanseklig tema. Men samtidig har forandringen skapt nye muligheter, nye bekjentskaper og en livsending jeg aldri kunne vært foruten.

Det å kunne få besøk og at folk vil komme på besøk er noe jeg har savnet i mange år. Det å ikke ha noen hengene over meg når jeg har besøk, men faktisk styre alt selv. Det er veldig hyggelig og godt. Som sagt hadde jeg besøk av to fra ungemammaer snappen igår, og dem hadde også med seg barna og det var veldig koselig. Vi snakket og koset oss. Jeg har veldig mange år hvert veldig usikker på meg selv, og syns det vært vanskelig å møte nye folk, men igår kjente jeg ikke så mye på den usikkerheten.

Jeg følte på mange måter at vi har møttes flere ganger før. Jeg slapp og sitte med den store klumpen i magen. Jeg følte ikke kroppen strittet imot, og jeg tørte og holde samtalen gående. Samtidig betyr det veldig mye for meg at noen faktisk vil komme på besøk å bli kjent. Vi snakket om alt mulig, ungene løp rundt og lekte og det var et vellykket besøk. Det var ekstremt hyggelig å kunne bli litt bedre kjent.

Liker