Et realisktisk mål ble et urealistisk mål

Når jeg mistet omsorgen for barna fordi jeg var for syk, satt jeg meg ned med en psykolog og satt opp som mål at innen sommeren 2020 skulle jentene være tilbake hos meg. Det var jeg som da skulle ha den daglige omsorgen. Dette så vi på som et realistisk mål, og et mål som jeg kunne klare. Grunnen til at det var målet var i hovedsak fordi jeg ville være der når jentene begynte på skolen. Jeg ville ikke gå glipp av den spennende og skremmende utvikling. På dette tidspunktet syns psykologen min at det var viktig at målet jeg satt var realistisk for å ikke dette enda lenger ned fra stigen. Det å skulle ha barna tilbake inne 6 måneder var ikke realistisk i den formen jeg var men 2 år var mer realistisk.

På veien mot 2020 har det skjedd masse på veien. Det har kommet hindringer i det utallige, noe som har gjort det vanskelig å komme framover. Noen ting har vært verre enn andre. Jeg har flere ganger gått 3 skritt fram og 100 tilbake. Og den framgangen jeg egentlig hadde som mål ble mer og mer urealistisk.

Det at barne ditt begynner på skolen er stas. Det er et skritt videre på livet. Det er en ny vei, og det er nå det skal begynnes med lekser, lesing, skriving osv. Det er nå de skal begynne å lære masse nytt. Det er foreldremøter, skole avslutninger, skole framvisninger og masse annet. Dette er ting jeg alltid har gledet meg til å følge ungene på. Men sånn situasjonen er idag kan jeg ingen av delene. Jeg kan ikke reise på foreldremøte å høre hvordan det går med Sarah-Isabell på skolen. Jeg kan ikke få være med å se Sarah-Isabell ha jule avslutning på skolen. Jeg går glipp av hele skole delen, noe jeg helt klart merker er tøft.

Samtidig kan jeg kjenne på en skuffelse for barna siden jeg ikke klarte å nå målet. For at jeg ikke har klart og kjempe ferdig. For at jeg ikke får vært der for dem 24/7. Jeg kjenner kanskje ekstra på det fordi jeg ikke klarte å oppnå det som var et realistisk mål. Nå er jeg i tiden målet var og jeg står fortsatt likt som for 2 år siden. Den skuffelsen av å ikke klare å oppnå målet og det å miste den skoletiden er helt klart ufattelig vanskelig, og spesielt når tiden er der. Alle følelsene kommer likt og du føler deg på mange måter mislykket.

#nouwseptemberchallange

nouw.com/nouwseptemberchallange

Liker