Et rolig og vellykket samvær

Igår var det tid for samvær med mine fantastiske jenter igjen. Og dette samværet ble like vellykket denne gangen som alle andre samvær. Det var litt rart med dette samværet siden dette var siste samværet før jeg skal inn på BET-seksjon. Rart å si det, men plutselig blir jeg borte en måned noe som ikke gjør noe forskjell på samvær, men grunnen til at det blir rart er kanskje fordi jeg plutselig blir værende lang unna barna.

Samværet igår var et samvær der vi bare skulle ta det helt med ro hjemme og bare slappe av. Og jeg tror barna syns det var koselig. Det trenger ikke alltid å skje masse ting for at vi skal ha det bra og kose oss. Det viktigste er at vi er sammen. Samværene er jo litt annerledes nå som Sarah-Isabell har begynt på skolen. Nå er det viktig at det er middag når dem kommer, det skal gjøres lekser og etter disse gjøremålene kan vi finne på andre ting.

Det er stas å se hvor flink Sarah-Isabell er på skolen. Hun er både ivrig og flink til å lære. Og det å gjøre lekser sammen med henne er kjempe stas. Hun er så nøye og flink og stortrives med leksene. Thea-Aurelia er en jente med masse energi. Hun er i 100 heletiden og skaper masse godt humør. Noe som er fantastisk å få oppleve.

Vi tok det helt med ro på samværet igår. Vi spise godis, så film og tok det helt med ro. Noen ganger er det god og bare ta det helt med ro og ha samværene så normale hverdagen som mulig. Ofte vil jeg gjerne ha alle planer klare til samvær, men kjenner jo etter igår at det også går fint når ingenting er planlagt. Kjempefornøyd med samværet i går og det tror jeg jentene var også. Og det å ha en vanlig rolig dag med dem var helt klart godt på mange måter! Det er de små øyeblikkene som setter minner og det fikk vi helt klart et bevis på igår!

Liker