Få en gratis parfyme hos Yves Rocher her

//Sponset innlegg//

Hei alle sammen! Yves Rocher er en nettside for deg som er opptatt av hudpleie, sminke, duft, hår og skjønnhet. Rett og slett en nettsiden for deg som er opptatt av skjønnhet og velvære. Jeg har selv vært inne på siden dems og syns de har utrolig mye fint der, og mye fine ting jeg ønsker meg. Vil du se hva slags produketer de her kan du trykke----> Her eller du kan se noen av produktene jeg ville kjøpt under her, men link til produktet :)

Du har også en fantastisk mulighet nå til å få den nye parfymen dem "Eau de Toilette - Cherry Bloom" og 20% på alle varene du kjøper. SÅ du som velger og lese min blogg eller leser dette innlegge kan nå få parfymen "Eau de Toilette - Cherry Bloom" og 20% på alle varer du kjøper ved hjelp av denne rabattkoden YRSPRING20

MAKEUP:

Concealer:

Fest skygger med noen enkle penselstrøk! Dette lysreflekterende concealer lyser opp mørke områder, jevner ut huden og skjuler tegn på aldring. Den perfekte ugjennomsiktig formel inneholder perlemors innhyllet av rosvax og gi en rask visuell foryngende effekt som varer hele dagen.

Vil du prøve trykk -----> Her

Foundation:
Gir en glatt, jevn og skinnende hud. Med nærende safflower olje. Vil du prøve trykk-----> Her Puder:
En lys og luftig formel som gir huden en matt, glatt og skinnende sammetsyta. For alle hudtyper. Vil du prøve prøve trykk-----> Her Øyenskygge:
Den perfekte øyenskygge for bærekraftig øyesminke! Disse vakre glitrende pulver skygger er lett å påføre og gir god dekning som er lett å variere og bygge. Fargen er fortsatt klar og intens i hele åtte timer uten å blande seg inn i øyevippene. Paletten, inspirert av planteriket naturlig variasjon, varierer fra delikate toner til lyse, ultra-pigmenterte farger, noe som gjør det enkelt å finne nyanser som passer deg. Vil du prøve trykk-----> Her Eyeliner:
Kan brukes som sotet eyeliner og eyeliner for en mer presis linje. Kan også falmet ut som en øyenskygge. Tilgjengelig i matte og skimrende farger for en fengslende utseende. Tips: hue rosa og hvitt er perfekt å bruke på våtlinjen for en lysere, friskere og forstørrede øyne! Da gjaldt som eyeliner på våtlinjen gi det et hvitt utseende, som forstørrer øynene. Hvis du bruker pennen som en øyenskygge eller eyeliner, vil det gi øyelokket en rosa nyanse. Med myk lakserolje. Vil du prøve trykk-----> Her HUDPLEIE: Serum:
En av Yves Rocher absolutte stjerne produkter, med revolusjonerende formel. Denne avanserte, energigivende serum har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser enn vanlige skjønnhetsprodukter, og en lett formel som raskt trenger inn i huden for maksimal effekt. Serumet inneholder 7 kraftige planteekstrakter som reaktiverer hudens naturlige energiproduksjon og forbedre sin evne til å fornye seg. Brukes under din vanlige ansiktskrem eller som en energigivende diett. For hvert serum plante Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet. Vil du prøve trykk----->Her Nattkrem:
En luksuriøs, energigivende nattkrem med en fin balsam følelse. I løpet av natten, fylt med huden av vital fuktighet og næring til den allerede neste morgen følelsen friskere og mer energisk. Kremen reaktiverer hudens energi, noe som resulterer i at huden til å regenerere raskere, virker mer uthvilt og stråler av ungdommelig glød og energi. For hver Night Crème planting Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet. Vil du prøve trykk-----> Her Dagkrem:
En energi boost ånd dagkrem som fornyer hudens energi og utstråling. De rike, kremet mousseformulan er beriket med shea smør til dypt nærer og perfekt for tørr hud tetthet. For hver dag krem plante Yves Rocher ett tre til kampanjen Plant for the Planet. Vil du prøve trykk-----> Her Kanskje du har lyst på noen av produktene eller har lyst på en gratis parfyme. Da er det bare og registrere rabattkoden YRSPRING20 -EmilieAuli-

Liker