Få gleden til å trening

I samarbeid med FAMME.NO

Jeg er så utrolig heldig og får ha et samarbeide med famme. Ved å bruke rabattkoden: Emilieauli-20 kan du få 20% avslag på ditt kjøp, i tillegg fungerer også rabatten på salgsvarer så her kan du virkelig gjøre deg et kupp! De selger masse fantastiske produkter tilpasset en hver hverdag, treningsøkt eller om du skal pynte deg det lille ekstra! Om du ønsker klær som er både komfortable og ser bra ut er famme sine plagg det perfekte for deg. Jeg er superfornøyd med produktene jeg har kjøpt. Det blir brukt hele tiden. Famme har produkter til en hver smak. Både om du skal ut å trene, eller om du skal ut å trenger å pynte deg litt. Det beste av alt, du kan pynte deg opp, men likevel ha komfort!

Famme har produsert dameklær siden 2012 og jobbet med dameklær spesialisert på tekniske tekstiler og naturfiber. Men jobber med store Europeiske varemerker, etter dem hadde holde på med det i noen når valgte dem å gå videre. En vinterdag 2016 begynte historien om "Famme" med sin egen produksjon med sin egen Norsk tvist.

Famme bruker ordtaket: "Alt smaker bedre med en god historie - til og med klær!" Dette vil si alle klærne dem produserer har en historie, og dette utelukkende gode. Famme følger prosessen i produksjonen fra start til slutt. De besøker alle produsenter som er med i produksjonen regelmessig. De besøker, følger, sammenligner, stiller spørsmål og kontrollerer alt i produksjonsfasen. Rett og slett fordi det er avgjørende for å skape klær med verdi og sjel. De har delt masse om møte med produksjonen i sosiale medier, og fått gode tilbakemeldinger på dette.

Jeg syns selv famme har en fantastisk måte å jobbe på. Det at dem tar seg tiden til og følge hver produkt under produksjonen syns jeg er super bra. I tillegg velger dem å dele dette i sosiale medier. Dette gjør at du vet hva du kjøper, du får et innblikk i hvordan klærne er produsert og at det er gjort på en riktig, og bra måte. Du vet hva du bruker penger på og du vet hva du kjøper! Produktene jeg skal vise for dere nå er jeg super fornøyd med! Jeg elsker passformen, klærne er ikke gjennomsiktig og det sitter der det skal. Du trenger ikke gå og dra opp hele tiden. Og størrelsene er normale, så bruker du M Så kjøper du M. Jeg har helt klart fått en elsk i famme sine klær, og gleder meg hver gang til neste bestilling skal gjennomføres.

Fleek Leggings: https://famme.no/products/fleek-leggings?variant=37535942017198

Jeg bestilte denne i størrelse XS. Jeg bruker vaneligvis XS til vanlig, og produktet passet perfekt. Jeg elsker denne tightsen. Fleek leggings har en seamless konstuksjon av Nylon Polyester og Elastan for å gi deg optimal komfort under treningsøkten din. Treningstightsen har en sømløs pustende egenskap som hjelper å holde deg tørr under trening. Jeg er super fornøyd og føler absolutt at jeg fikk et produkt, akkurat som dem forklarte!

Atlantic Tank Top: https://famme.no/products/atlantic-seamless-tank-top

Jeg bestilte denne i størrelse XS i fargen Svart. Denne også er perfekt i størrelse, og du får produktet du leser at du bestiller. Atlantic Tank top kan du matche din favoritt-tights med og få et deilig og fint trenings outfit. Du kan bruke Atlantic Tank Top både i høy- og lavintensivtrening. Den er også designet med seamless mesh-tekstur for god ventilasjon.

Liker