Falsk alarm

Hei, forje uke ble det ikke mye blogging på bloggen, det fordi jeg hadde noen veldig hektiske og skummle dager forje uke. Forje uke sa jeg jo at jeg skulle til jordmor, noe som ente litt mer dramatisk enn jeg håpet. Jeg reisete til jordmor og tenkte ingen frykt og fare, men når jeg kom inn til jordmor og satt og snakket med hun, ble ting plutselig snudd helt om. Jeg ble sendt rett opp på føden på Gjøvik sykehus med mulig vannavgang.

Når jordmor fortalte meg at jeg måtte rett opp på sykehuset for å se hva det var, og at om det var vannavgang ville jeg bli sendt rett til Oslo knakk jeg helt sammen. Jeg ble livredd for at det skulle være vannavgang og at jeg måtte bli fraktet til Oslo. Alle tankene som fløy igjennom hode mitt da. Hvordan skal vi gjøre det iforhold til Sarah-Isabell, Hvordan kan mamma være tilstede, Hvordan vil det gå med lille Thea-Aurelia osv. En hel haug bare fløy rundt i hode mitt, og jeg ble kjempe stressa.

Jeg kom meg fort opp på sykehuset og fikk vite at det meste sannsynelig ikke var vannavgang, heldigvis og fikk reise hjem. Også skulle jeg kontakte dem igjen dagen etter om det fortsatte som det hadde gjort den dagen. Jeg våknet dagen etter og ting var helt like så jeg dro til Lillehammer sykehus siden det er der jeg skal føde og er veldig fornøyd med Lillehammer sykehus. De tok en grunndig skjekk og trodde og håpet det bare var utflod. Men jeg måtte ligge der over natten for at de skulle være helt sikkre på at det ikke var noen vannavgang.

Mamma kom utover når jeg ble innlagt og var der sammen med meg, noe jeg var veldig glad for siden jeg var litt stressa.vi lå der over natten og heldigvis var det falsk alarm. Jeg hadde bare litt med utflod en jeg har hatt tidligere. Så etter en natt på sykehuset kunne jeg heldigvis reise hjem og ta det med ro, og vite at alt var bra med Thea-Aurelia.

Det var en vanskelig dager, fordi det var så usikkert hva som ville skje, samtidig var jeg glad jeg fikk være på sykehuset over natten for da viste jeg at jeg var i trygge hender og at de var der for å hjelpe. Men alt gikk fint og det er jeg veldig glad for.

Liker