Farvel sykehus

Hei alle sammen! Idag skal jeg og Sarah-Isabell endelig hjem etter 14 dager på sykehuset. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å komme hjem til egen seng og onkelig mat og litt mer privatliv. Men er veldig fornøyd med oppholde her også da :)

Grunnen til at vi var så lenge på sykehuset var fordi vi hadde utvidet barsel. Og det har vært veldig fint. Selv om det er kjedelig å ligge på sykehuset så lenge, så er det veldig godt å få den hjelpa man kan få.

Hvor mye hjelp jeg vil ha er opp til hvor mye jeg føler jeg trenger. Jeg syns ansvaret med Sarah-Isabell ikke er så vanskelig, vente meg til det ganske fort. Men det var uansett greit å være på sykehuset for da kunne jeg spørre så fort jeg lurte på noe også er de veldig hjelpsomme.

Men kjenner nå at det skal bli veldig godt og komme hjem. Og kunne gjøre ting sånn jeg vil og ikke sånn sykehuset vil. Og kunne gå ut MED Sarah-Isabell. Det skal bli veldig godt.

Jeg kommer til å skrive et innlegg litt senere om hvordan tiden på sykehuset har vært. Men her får dere noen bilder av rommet vi har bodd på:)

-EmilieAuli-

Liker