Fast føde

Hei alle sammen! For dere som ikke vet hva fast føde er så er det onkelig mat. Foreksempel ikke bare melk, men grøt osv. Grunnen til at jeg snakker om dette nå er fordi Sarah-Isabell har begynt og spise fast føde. Hun spiser grøt, gullrot matglass og svisker matglass :) Det er veldig morro og så at hun spiser mat. Kan si det blir mye gris, spesielt når vi spiser svisker, hahaha.

Første gangen Sarah-Isabell smakte svisker (her om dagen) Elsket hun det. Hun ble kjempe iveri og gappa og gappa etter mer. Det var utrolig morsomt od se at hun likte det så godt. Men som sakt er svisker den vi blir mest grisete av, for hun skal spise på hånda mes hun spiser også blir det svisker over hele henne. Prøver og holde det på smekka, men ikke alltid like lett, hahahah. Men små barn skal grise litt når dem spiser.

Første gangen hun smakte grøt var hun litt skeptisk på hva hun fikk. Var ikke helt sikker på om det var godt eller vondt, men hun spiste litt :) Og nå er hun veldig glad i grøt, og spiser det til frøkost og kvelds. Sammen med melk selvfølgelig, hun får fortsatt like mye melk, men hun får grøt osv ved sinna :) Hun spiser mye gårt når hun får det, og koser seg veldig. Mye og mye, men mye for Sarah-Isabell :P

Første gangen hun smakte gullrot middagsglass fikk jeg se det morsomste ansiktsutrykket jeg har sett noengang. Hun vrengte hele ansiktet, det var rett og slett ikke noe godt. Hun spyttet ut alt sammen igjen og nektet og åpne munn når jeg kom med skja. Så det var ikke akk noen favoritt, hahaha. Hun er fortsatt ikke så veldig glad i det, men hun spiser litt før hun syns det er ekelt.

Det har gått veldig finr og begynne med fast føde. Hun har ikke fått noen plager eller forandringer. Hun drikker like mye melk, sover like mye, ikkr fått vondt i magen og har ikke blitt verken hard eller løs i magen. Så dette går veldig fint.

Liker