Følg med på NRK P3 "Ung og Gravid"

Hei alle sammen! Det har værrt veldig lite blogging den siste tiden. Det har rett og slett godt litt i glemmeboka. Har hatt litt andre ting å gjøre enn og blogge så da, ble det en liten pause. Men har hatt en veldig fin påske og det håper jeg dere også hadde.

Denne uka har jeg ikke kommet meg tilbake på skolen heller. Har hatt noen hjemmedager også har jeg egentlig ikke vært helt iform til så mye. Men sånn er det! Håper jeg er bedre til neste uke.

På mandag var det jo helligdag så da var ingen på skolen, men på mandag var jeg på "jobb". For litt før påske ringte en fra NRK p3 og lurte på om han kunne lage et program om hele svangerskapet mitt. Så på mandag møtte jeg han som skulle lage senningen. også intervjuet han meg og vi satt i 2-3 timer og snakket om nesten alt hvordan svangerskapet mitt har vært, hvordan jeg har tenkt,følt osv. Hvorfor jeg tok det valget jeg gjorde osv. Det var egentlig veldig koselig å snakke med han, han var veldig filnk og en veldig hyggelig fyr.

Vil du følge med på radioseningen så kan du Høre på NRK P3 hver torsdag mellom klokka 17:00-19:00. Programet begynte i går så hvis du ikke fikk det med deg og du vil høre det kan du gå inn på linken under her så kan du høre episode 1 og 2 av "Ung og Gravid"

Episode 1: http://radio.nrk.no/serie/juntafil/mynf35003914/24-04-2014#t=10m36s

Episode 2: http://radio.nrk.no/serie/juntafil/mynf35003914/24-04-2014#t=20m40s

Hva syns du? Skal jeg legge ut link til hver episode så du kan følge med på bloggen om du ikke får det med deg?

-EmilieAuli-

Liker