Forandring fryder

Jeg har i mange måneder nå tenk på at jeg har hatt lyst til å gjøre noe med håret. Men aldri klart og bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Jeg har vært inne på å farge håret grått, lilla, lyst, rødt osv, men aldri tatt steget til å faktisk farge håret. Nå har det likevel skjedd hjemme på badet med hårfarge, frisørsaks og kjøkkensaks.

Dette skjedde veldig spontant når jeg først bestemte meg., og heldigvis hadde jeg flaksen med meg denne gangen, for dette kunne gått sikkelig galt. Jeg elsker å farge håret, jeg elsker forandring og jeg var kjempe lei den fargen jeg hadde fra før. Hvis jeg har hatt samme frisyren en stund kjenner jeg det begynner å krible i fingrene., og mange rare forslag kommer da opp.

Jeg er veldig opptatt av håret mitt, og kan jo si at det hadde vært litt krise for min del om dette ikke hadde gått bra. Men jeg ble faktisk veldig fornøyd med resultatet til tross for litt dårlig utstyr. Du vet når kjøkkensaksa er skarpere enn frisør saksa er det kanskje på tide å bytte den ut.

Liker