Forandring i livet

Hei alle sammen:) Alle vet det at det er en stor forandring i livet å få en liten unge. Det er både mange ulempe og mange posetive ting ved det å få barn. Men heldigvis blir alle de ulempen med å få barn glemt når ungen komme. Jeg som er så ung så er det jo mange ulemper med å få barn. Som foreksempel at jeg ikke er myndig og kan bestemme selv, jeg er ikke ferdig med utdanningen, jeg må ta et friår osv. Det er noe jeg faktisk tenker en del på. Jeg syns det er litt kjip og ta et friår, og jeg syns det er liit kjipt og ikke kunne styre alt selv ( selv om jeg nesten gjør det, mamma lar meg betemme det meste selv, men vet jo at mamma kan nekte ).

Men som sakt har jeg tenkt en del på de tingene i det siste, men jeg kom fram til en tanke. For selv om jeg har tenk mye på det og syns det er litt kjipt, så har jeg gjort meg en tanke. For de kjipe tingene er ikke engang vitsen og tenke på, for se hva jeg har fått. Jeg har fått vedens fineste vakreste jente i hele verden. En jente jeg kan se vokse og bli stor. En jente som aldri forlatter meg. Verdens beste gave.

Jeg vil bare fortelle en ting til verden. Jeg er 17år og er mor. Jeg har kommet meg gjennom et år på vidregående, selv om jeg gikk gravid og hadde endel problemer opp gjennom svangerskapet. Jeg har fått en veldskapt liten jente, med navnet Sarah-Isabell, og hun skal få en fin oppvekst. Selv om folk blir foreldre i ung alder, kan vi være gode foreldre. Vi kan klare det selv om vi er unge. Vi går skole, vi fullfører, og vi tar oss av ungen vår. Ha respekt for unge mødre. Ikke snak dritt om oss. Vi får også til det vi vil, og er gir ikke opp :)

Liker