FORLOVET! <3

Hei alle sammen! Ja, det er som det står forlovet. Jeg er nå forlovet med Martin. Og er utrolig glad for det. Han er en utrolig fin fyr, som betyr utrolig mye for meg, det at vi nå er forlovet er jeg veldig glad for. Nå er det endelig gjort, noe vi har snakket på mange ganger<3

Mandag 29.09-2014 ble vi forlovet. Jeg har egentlig tenkt en del på dette de siste dagene og ofte en stund før. Jeg vet at Martin egentlig hadde lyst til å fri, men jeg var på Lillehammer med en venninne, og vi gikk å så på ringer. Da fant jeg ut at jeg ville gjøre det.

Når ringene var kjøpt, prøvde vi å planlegge hvordan jeg skulle fri. Egentlig hadde jeg lyst til å ta han med ut på ett eller annet, men da måtte jeg ventet. Og det fant jeg ut at ble veldig vanskelig, fordi jeg hadde så mye kribbling i kroppen. Så derefor fridde jeg bare 1-2 timer etter ringene var kjøpt.

Det var en så fantastisk følelse når Frieriet var gjort, og Martin hadde sakt ja. Jeg ble utrolig glad<3 Endelig var det gjort, og alt gikk fint.Jeg er ufatelig glad, og lykkelig. Vi kommer ikke til å ha bryllup på en tud enda, fordi det vil vi ikke koste på oss enda, men det finner vi ut. Vi finner ut når vi vil ha det også :) Akkurat nå er livet mitt helt fansastisk.
Liker