Første halvdel av svangerskapet.

Hei alle sammen. Første halvdelen av graviditeten har gått greit. Jeg har ikke hatt så mye problemer og slit, men selvfølgelig noen ting som har hvert en utfordring. De første ukene var vanskeligst fordi det var så mye press på meg. Alle skulle si sin menning og kanskje prøve og noen ville overtale meg til abort. Hadde mange folk som ble sur og sinte og mange taklet det fint. Det ble et stort press på hva jeg skulle velge, og mange konsikvenser om jeg valgte å beholde, men for min del hadde det også vanskelig å tatt abort. Men etterhvert som tiden gikk ble det lettere og takle alle menningene, og jeg og Martin fant ut at vi ville beholde.

Noen folk taklet det fin og andre ikke like fint. Og det er jo ikke så rart, for det er jo tidlig, men det har skjedd. Det mange kanskje glemmer og tenke er at det kan skje med hvem som helst. Men alle hadde kanskje ikke valgt å beholde det. Men det er deres valg. Noen folk har roet seg etterhvert, og skjønt at ting er som det er. Og at det ikke er noe å gjøre med, andre trenger kanskje litt lenger tid.

Når jeg kommer til hvordan formen min har den hvert har den vært litt opp og ned fram til nå. Jeg har for det meste vært frisk og rarsk. Men har hatt noen perioder der jeg har vært ekstremt sliten. Det kan jo være en liten utfordring iforhold til skolen. Fordi det blir vanskligere og følge med, og få gjort alt jeg skal. Men jeg har klart det til nå. Jeg har også slitet en del med hodepine den siste stunden. Det har også godt utover skolen, fordi jeg har hatt så vondt noen ganger at jeg ikke har klart skolen.

Men nå er jeg 20 uker på vei. Altså halvveis og det har gått utrolig fort. Føler selv det bare er 2-3 uker siden jeg fant det ut, men nå er jeg halvveis. Begynner og kjenne det litt nå, at det faktiske er noe inni der som vokser og sparker. Har en del vondt i magen fordi livmoren strekker seg og sånn. Men egentlig så har ting gått veldig greit. Så nå håper jeg bare at alt går like fint i siste halvdel av svangerskapet.

-EmilieAuli-

Liker