Første permisjon på over 2år

Noen ganger butter livet imot, du klarer ikke se at livet har noen mening. Du klarer ikke glede deg over de små øyeblikkene. Alt du ser er svart samme hvor mye du prøver å jobbe fram noe positivt. Det er da en god venn kan være vendepunktet.


Det å ha en venn som skjønner hvordan du har det uten egentlig å si så mye. En venn som stiller opp når det er noe om det er negativt eller positivt. Det at den personen står der støtt på beina og støtter deg uansett hva. Som de fleste vet så er jo ikke jeg og Espen sammen lenger og det er en god stund siden det ble slutt, men vennskapet vårt vil alltid være der. Noe annet ville blitt rart.

Med alt vi har gått igjennom sammen. Med alle de fine minnene vi har sammen. For noen uker siden søkte jeg permisjon. Og for første gang på over 2 år var jeg ute uten personalet. Jeg og Espen dro til fjells og hadde en helt fantastisk dag. En dag vi kan legge inn i minneboken vår! Vi fikk innvilget 5 times permisjon. Med litt regelverk. Men vi var heldig med været og alt. Det var helt klart noe jeg trengte, og gleder meg til å kunne gjøre sånne ting flere ganger.

Bare en 5 times permisjon har mye mer og si en man egentlig tenker over. Vi hadde det kjempe fint og koste oss så masse. Her er noen bilder etter permisjonen. Jeg skriver ikke så mye mer om denne dagen for det vil komme en video etterhvert. Så kan dere se dagen vi hadde sammen og hvor fint vi hadde det!

Liker