Fra amming til erstatning

Hei alle sammen! Nå har jeg sluttet og amme og begynt med morsmelkerstatning i stede. Og Sagi rah-Isabell virker som liker det veldig godt. Grunnen til at jeg sluttet og amme det var fordi Sarah-Isabell skreik så mye den siste tiden jeg ammet. HUn skrek når jeg ammet og etter jeg hadde ammet og før jeg ammet. Hun sov litt også begynte hun å skrike igjen.

Vi prøvde mye forskjelig men ingenting funket så jeg ble veldig sliten og lei. Og det ble ikke noe kos og amme lenger. Det var noen ganger jeg prøvde og gi henne morsmelkerstatning etter jeg hadde ammet og da roet hun seg ned, og la seg. Så da fant jeg ut at jeg ikke orket og amme mer, fordi den kosen det ble når vi ammet ble helt borte. Jeg ble sliten og stressa, og uten at jeg vet helt sikkert så tror jeg det var melka mi ikke hadde nok næring eller at hun ikke var fornøyd med den ihvertfall.

I prosensen med og bytte over startet jeg med å amme og gi morsmelkerstatning. Også fikk hu bare mer og mer erstatning og nå har vi gått helt over til det. Jeg syns det er mye bedre og gi erstatnign enn og ammen nå. Det var kos og amme på starten men nå på slutten ble jeg bare sliten og stressa. Når slapper jeg endelig av litt mer igjen, og koser meg masse sammen med Sarah-Isabell. og hun skriker heller ikke så mye. Når hun er våken nå så er hun våken og glad og jeg koser meg utrolig mye med hun.

Hun er fornøyd nesten hele tiden og gråter nesten ikke, og da blir jeg mindre stressa og klarer og slappe av og kose meg litt mer. Så prosessen hit til hr gått veldig bra :)

Liker