Fra begynnelsen DEL 1

Hei alle sammen! Nå her jeg tenk til å skrive en historie om meg.

Emilie Auli Karlsen:

Jeg er en jente 15 år og kommer fra Gausdal. Jeg er veldig glad i musikk, jeg spiller i band, synge, lager sanger og spiller gitar og Piano. Jeg er også veldig glad i å blogg og jeg har mange gode venner.

Jeg bli født på Sia (Akershussykehus tror jeg) 13 mars 1997. Jeg ble født 3 månder fortidlig, og måtte ligge på sykehuset i 2 og en halv måned. Jeg kan ikke si jeg var veldig stor når jeg ble født. Jeg var 35 ca og veide 1235g eller noe ltt usikker på vekta, men var ikke stor. Jeg kan vel si jeg hadde flaks for jeg var jo ikke ferdig utvikla når jeg kom ut. Det er jo vannelig å være i magen i 9 månder, og jeg var der bare i 6. Litt rart å tenke på egentlig. Jeg måtte ligge i kuøse en stund etter jeg ble født, der fikk jeg hjelp til å pust osv. Jeg hadde jeg hadde sånn slange inn munn en periode og en slange inn nesa en periode det var de som hjalp meg med å puste.

Der var jeg ikke gamel.


Her var jeg litt større da:)

Etter det hadde gått 2 og en halv månde fikk jeg dra hjem. De ble jo en del legebesøk etter det, men sånn er det nå.

Etter det hadde gått 4 år kom lillesøstren min til verden, Iselin. Hun er nå 11år. Jeg har jo noen ganske morsome minner med hun da. som f.eks. Når jeg var mindre så var jeg så misunnelig på håret hennes, at jeg puttet hun inn i dusjen og tok på varmt vann og dusja hun. Stakars sier nå egentlig jeg, jeg var jo snill eller ikke haha. Men jeg har jo ikke bare vært slem med hun heller da. Jeg syns jo det var veldig stas og få en lillesøster selv om hun sikkert var litt plagsom til tider.

Så kom min andre lillesøster 2 år etter Iselin. Hun heter Aurora og hun er 9 år. Hun er vel kanskje den søstra som er flinkest til å gå folk i huset på nervene. Men hun er jo veldig flink, snill og søt også. Det var like morsomt å få hun også. Iselin og Aurora har jo gjordt mye rart sammen. Kan si Iselin var glad for å få en lillesøster. Hahah. Det var f.eks. en gang Iselin skulle skifte på bleia til Aurora, og de gikk inn på badet. Så kom mamma inn litt senere og da hadde de smørt bærs utover hele badet og helle seg selv, og begynt å leke med det. Det er jo egentlig litt ekelt, men de var små og kunne jo ikke noe for det. Bærsj er jo veldig spennende tydeligvis når du er liten. haha Da måtte mamma vaska hele badet og dusje de to da. haha

Nå kommer det mer på del 2.

-EmilieAuli-

Liker