Fra begynnelsen DEL 2

Her kommer del 2:

Etter at Aurora ble født ble det skilt mellom mamma og pappa. Og vi flyttet til Frogner. Der bodde jeg i et år å fikk mange gode venner. Mens vi bodde på Frogner så bodde vi også hos en annen familie i helgene. De het Hege og Viggo. Det husker jeg veldig godt. Det var veldig koselig, syns det er synd vi ikke har kontakt med dem nå lenger, men. Jo etter å ha bodd på Froger ett år så flyttet vi til Gausdal. Her begynte jeg i 3 klasse og fikk mange gode venner. Etter 2-3 år får kontakt med pappa igjen. Fordi vi hadde ikke kontakt med han en periode. Det var litt rart og litt godt å se han. Det som var mest rart var at han var ikke sånn jeg husket han var. Jeg husket han med hår på hode. og når vi møtte han igjen så hadde han nesten ikke hår på hode.

Når vi skulle møte han igjen så startet vi med at vi møtte pappa på Lillehammer noen ganger så en dage og var med han også etter hvert dro vi dit 1 gang i månden.

Litt før vi fikk kontakt med pappa igjen så fikk jeg en lillesøster til hos mamma og en lillebror hos pappa. De er ikke tvillinger en tilhører mamma og en pappa. Jeg husker som det var i går at mamma måtte på sykehuset fordi Ablone skulle komme. Men abelone så han jeg jo også mange minner. Jeg ble jo like glad når hun kom. og Jeg skiftet vledig mye bleie på henne. Og var veldig glad i å møte henne.

Som sakt fikk jeg også en Lillebror han hetter Erik. Det var egentlig litt rart, fordi jeg viste ikke med en gang at jeg hadde en lillebror, fikk jo vite det men det var litt rar. Det var jo også veldig koselig da :) Er jo veldig Glad i han. Jeg husker så godt første gangen vi møte han. Han var ikke stor. Og han ble jo fort kjent med han. Jeg og han gikk veldig godt overens, men han blir jo større han også og nå leker han veldig mye med søstrene min, men han er jo med meg å :) Nei han er nydelig gutt han.

DEL 3 kommer senere.

Dagens bibelvers: Jogannes åpenbaring 3,11:

- Jesus sier: Jeg kommer snart. Hold fast på det du har, så ingen tar fra deg din krone!

-EmilieAuli-

Liker