Fra begynnelsen DEL 3

Hei alle sammen!! Nå kommer del 3: Fikk ikke blogget i går fordi jeg ikke hadde nett!

Som sakt ble jeg kjent med boroen min når han var nesten et år tror jeg det var. Når vi begynte å dra til pappa igjen var vi det 1 gang i månden. Det var engentlig veldig skummelt å være hos pappa de første gangene, fordi vi kjente ingen av dem så veldig godt. Jeg kjente bare søstrene min. Da vi ble kjent med pappa var han sammen med en som het Hilde, de slo opp en stund etter vi ble kjent med pappa. Da en stund etter det ble han sammen med Tina som han fortsatt bor med. Vi går veldig godt over ends.

Som jeg skrev om i forje innlegg så flyttet jeg til Gausdal i 3 klasse og her har jeg bodd siden. Når jeg flyttet hit kom gikk alltid engentlig ganske bra. Jeg slapp alt det presse som var på Frogner. Jeg savnet veldig i folka jeg gikk med det. Men fikk fort mange nye venner her da :) Etter 1-2 år begynte ting å forandre seg, men jeg så det ikke selv. Jeg ble jeg baksnakket. En venninne jeg hadde trodde jeg at jeg kunne stole på også sa jeg veldig mye til hun. Det jeg ikke merket var at hun gikk rundt også det vidre. Jeg fant jo ut dette etterhvert men gjorde ikke noe med det. Noe jeg kanskje skulle gjordt. Men men...

Mamma hadde heletiden sett at jeg sleit på skolen og hun hadde førelsen at jeg hadde dyseleksi. Men det var ingen av de 2 andre skolene jeg gikk på som gjorde noe med dette. Så kom vi hit og i 6 klasse så fikk jeg diagnosen dyseleksi. Det var først da alt begynte å ordne seg med dette. Jeg fikk den skolehjelpen jeg trengte og begynte med Engelsk på nytt, lærte det grunnlegende osv.

Del 4 kommer senere.

- Skal i dag?

-EmilieAuli-

Liker