Fra begynnelsen DEL 4

Hei alle sammen nå kommer siste delene av min oppvekst. Detter er da del 4.

Etter masse styr med tester og prøver for å se om jeg hadde dyseleksi ble det funnet ut at jeg hadde det. Som jeg sa i forje innlegg. Når jeg gikk i 7 så var jeg kanskje ikke den mest populære på skolen. Jeg hadde ganske mye baksnakking rundt meg og følte ikke jeg kunne stole på noen. Jeg og Mona var jo venner på barneskolen også, men vi krangla ganske mye så og det var ganske mye i 7 klasse. All den baksnakkingen førte til at jeg fikk dårlig selv tilgitt, og grua meg egentlig til å dra på skolen! Men vi prøvde å ordne ting etter hvert men var ikke så lett. Når var det liksom siste året på barneskolen og jeg gra meg sikkelig til å begynne på ungdomsskolen.

8klasse:

Når jeg begynte i 8 klasse forandra alt seg. Jeg grua meg litt til å gå på skolen da å, men jeg fikk så mange nye venner og starta liksom på starten igjen og det var egentlig litt godt. Alle de 3 årene har gått så sykt fort har blitt kjent med så mange supre folk og det blir helt rar å skilles fra alle da allerede. Men sånn er det, skal klare å holde kontakt med de!

Kommer til å savne klassa veldig!

Var litt vanskelig å skrive, fordi det var ting jeg ikke kunne gå så mye i detaljer inn på, men her fikk dere vite litt! :)

-EmilieAuli-

Liker