Fredag 25.01!

Hei alle sammen somjeg så før helgen så kom det ikke til å bli noe særlig mye blogging i helga, fordi jeg skulle så mye. Så nå skal jeg skrive et innlegg om det jeg har gjort i helga, og hvordan det har vært. På Fredag så dro jeg først på skolen. På skolen hadde vi i første time gym, og det var faktisk ganske gøy. I andre time hadde vi Matteprøve. Den var ikke så vanskelig eller ikke første del ihvertfall, men det var mye å skrive og gjøre så rakk ikke å bli fredig før jeg måtte levere, men men jeg gjorde så gått jeg kan å det er det viktigste. 3 time hadde vi elevrådstimen. Det er egentlig bare en rolig avslappende time. Og etter det hadde vi forbredelse til yrkesmessa. Alle i 10 trinn skal finne ut et yrke som de vil se nærmere på også blir vi satt i grupper. Og det vi forbreder: 1 framøring, stænd, plakat osv. skal vises til lærere og elver på GUS. Men hvis det er noen foreldre som vil komme så kunne de det, men husker ikke klokkaslettet.

Jeg valgte Miljøterapeut. Det er en som jobber med folk som har en form for sykdom, som trenger. Og skal da hjelpe dem folka med det de trenger. Egentlig ganske koselig yrke tror jeg. Det høres ihvertfall sånn da. De som er på gruppa mi er: Thea, Hedda og Mette. Og vi begynte å forbrede logo og stand også lærte vi noen tegn og tale sanger. Som man kan få bruk for i dette yrke:)

Etter skolen dor Elias, Karsten, Lasse, Tor Erik, Thorstein og jeg ned til østre. Til Gausdal Arena, der møtte vi Karina. Vi måtte dra ned dit etter skolen fordi vi skulle først ha lydprøve til vi skulle spille på åpninga av ungdomeshuset også skulle vi ha general prøve med kulturskolen for de skulle vi spille med på lørdag. Det var egentlig veldig slitsom alt gikk i et kjør, nesten ikke pause. Men sånn er det når alt mulig skjer sammen tid og samme dag!

Når klokka begynte å nærme seg 18:00 så begynte det å strømme på med folk/ungdommer. Hele åpninga startet med at det var en liten danseforestilling og etter det så kom sirkus eliasen. Når de hadde spilt ca 20-30 min så blir det noe Skattejakt og Quiz for de som ville bli med på det. Når det var slutt begynte vel klokka å nærme seg 19:30-20:00 eller noe. Da var det bare å gjøre det man selv ville og vi spilte litt og hørte på musikk. Når klokka begynte å nærme seg 20:30 skulle bandet spille og vi spilte another brick in the wall og Wake me up when september ends. Når vi var ferdig å spille var Åpninga av ungdomshuset feridg. Denne dagen var jo veldig kodelig, men det ble så mye ting å gjøre og travelt ble det. Alt skjedde liksom likt og det var veldig mye fram og tilbake. Så kan si jeg ble ganske sliten! Hahaha

Day 19 - Et bilde av håndskriften din:

- Var du på åpninga av Gausdal Arena?

-Hva gjorde du på Fredag?

-EmilieAuli-

Liker