FRILUFT RENSER TANKER OG HODE

Her i Gausdal her jeg bor er det utrolig mye fine turmuligheter. Jeg er egentlig et veldig tur menneske, ikke så veldig på vinteren, fordi jeg syns det er mye vanskeligere å komme seg framover, og jeg bruker mye mer krefter på vinteren enn på sommeren. Men samtidig er jeg ikke bare inne på vintere jeg er ute å går da også, men noe mindre.

For meg er det veldig viktig å bevege kroppen litt. Jeg syns det er veldig godt å komme meg ut og kjenne at jeg bruker kroppen og bli litt sliten. Når jeg får brukt kroppen og sliter den ut føler jeg at jeg på en måte jeg er mer rusta til vanskelige tider. Jeg kan for eksempel bruke trening som en måte for å komme meg igjennom det vanskelige. Det blir en form for å få ut det vondt som er inni meg.

Det er selvfølgelig ikke alltid dette fungerer, alle dager er jo forskjellig og noen ganger klarer man ikke engang tanken på å gå ut og ta seg en tur, men ofte syns jeg det kan være godt og slippe ut frustrasjon og tanker eller bare det å nyte naturen. Nå har snøen begynt å smelte på fjellet å det blir fler og fler turmuligheter. Og det syns jeg er så godt.

Jeg har ventet lenge på at snøen skal smelte i fjellet, men heldigvis har det vært andre turmuligheter i mellomtiden, men har jo kjent på savnet av å gå rundt i fjellet. Jeg gjorde dette masse i fjor, men i år har snøen ligget mye lengre, og jeg kan kjenne litt på en rastløsheten av å gå i fjellet da jeg syns dette er ekstra spennende og morsomt å oppdage nye turmuligheter.

Liker