Friluftsmenneske i meg!

Hei, igjen!! Nå er det en god stund siden jeg blogget sist og det er mange grunnet til det. Det er ikke fordi jeg ikke vil dele ting med dere. Men rett og slett fordi jeg har hatt nok ting å sette fingrene i. Og blogglysten har derfor ikke vært førsteprioritet. Jeg har hatt ekstremt lyst til å dele masse med dere, men av personlig grunner har jeg latt dette være. For jeg trengte en pause fra sosiale medier, og utlegging av tanker, meninger og hverdagen.

Men nå klarer jeg ikke la være å skrive igjen. Det er så masse jeg har lyst til å dele, og si til dere. På mange måter. For friluftsmennesket i meg har blomstret opp igjen. Det å kunne legge fra seg alt av forstyrrelser i hverdagen, og bare ta på seg turklær og gå innover fjellet. Er utrolig godt. Det å sitte inne en skog og høre fuglene kvitre og bekken renne er en helt fantastisk følelse. Man blir følende seg så fri!

Dagens samfunn er laget til at man skal være tilgjengelig på telefon og sosiale medier hele tiden. Du skal neste svare på meldinger før du i det heletatt har fått den. Du skal være tilgjengelig til å legge ut, like og dele bilder av hverdagen din. Og du kan ikke lenger legge fra det telefonen. Og jeg har selv lenge levd i den boblen, men nå har jeg endelig funnet igjen gnisten for å være ute i skog, fjell og mark og det er ufattelig godt.

Det å bli kjent med naturen og få oppleve den friheten er så godt og denne siden av meg er noe jeg gjerne vil dele med dere. For selv med mine hverdags utfordringer kan man gå i skog, fjell og mark. Man må bare høre på kroppen også.

Liker