Gårs dagen!

Hei alle sammen! Igår hadde Martin bursdag så derfor brukte jeg og Sarah-Isabell tiden med han. Hele dagen startet med at vi kom til kan klokka 10:00 og var der til rundt 2 /halv 3 på dagen. Etter det dro Sarah-Isabell til tante Nina, mens jeg og Martin tok turene vidre til Lillehammer. Noe som var utrolig koselig. En kveld sammen med bare Martin, og slappa av og koste oss. Jeg kjente det var litt vanskelig å dra fra Sarah-Isabell på starten, men skal ærlig innrømme at det var litt godt bare vi kom oss på Lillehammer.

Vi startet hele kvelden med å spise på egon. Det var ufattelig godt. Vi spise både middag og dessert. Og det var utrolig koselig. Det er lenge siden vi har reist ut og spist sånn før, så det var veldig koslig. Samtidig som vi har jo Sarah-Isabell rundt oss hele tiden, så det var godt og kunne bruke all tiden på Martin igår kveld. Etter vi hadde spise på egeon og blitt gode og mette så dro vi på kino og så Guardians of the Galaxy. Det var utrolig bra, men også litt trist. hahah Jeg som begynner og gråte så lett av filmer slapp selvfølgelig en tåre ut når den pinnefyren ofter seg selv. hahahaha

Hele kvelden sluttet med at jeg og Martin hentet den nye vogna vi har kjøpt til Sarah-Isabell. Men det kommer det et innlegg om senere. Men jeg og Martin koste oss veldig mye, men selvfølgelig var det veldig godt og komme hjem til Sarah-Isabell etter å ha vært borte fra henne. Hahah. Men vi hadde en veldig fin kveld.

Liker