Gips på beina!Hei alle sammen! 1 en månde nå skal jeg ha gå gips på beina. Det vil si at jeg har gips på beina men jeg kan gå på beina forde. Dette må jeg gjøre fordi, jeg har stramme sener i foten som gjør at føttene mine er mindre bøyligere. Og det kan da føre til smerte i beina. Derfor fikk jeg først Botoxs i beina som gjør at beina skal bli litt mer bøylige og 14 dager hetter det (8. mars) fikk jeg gips på beina. Den gipsen skulle jeg ha på i 14 dager før jeg kom å bytte gips. Den første gipsen jeg fikk hadde jeg fargene svart og Lilla. Og det gikk faktisk helt fint og gå med gipsen jeg klarte det meste. Kansje ikke å løpe, men det gikk helt greit å fungere normalt.

Etter 2 uker skulle jeg tilbake og bytte gips (22.mars). Da fikk jeg hvit og blå! heehe. Når jeg kom ditt tok de først av men gipsen, og jeg fikk ta en fotbad. Det var helt fantastiske!

Men når jeg skulle jeg gikk med denne gipsen denne gangen var ting mye vondere. Venstre foten min var veldig vond og jeg sov ikke bra om nattan så vi måtte klippe den at så nå har jeg bare den blåe gipsen igjen.

-EmilieAuli-

Liker