Gjersteinnlegg: hva syns lillesøster om meg!

Hei alle fantastiske lesere. Her kommer det er innlegg fra min kjære gode lillesøster. Der dere får vite litt mer hva hun syns om meg. Etter å ha lest det hun skrev kjenner jeg at jeg blir båder veldig glad og veldig rørt. Syns hun er en fantastisk søster og setter pris på alt hun skrev om meg! Her kommer gjeste innlegget:

Hei, jeg er den morsomme, rareste og kuleste lillesøstra til Emilie. Mitt navn er Tea-Aurora og jeg er 17år og går på 2 året frisørlinja. Jeg og Emilie finner stadig vekk på mye tull, krangler litt, er sure på hverandre, diskuterer, men dette gjør vil de fleste. Men jeg er fortsatt veldig glad i Emilie og setter pris på henne som min storesøster. Selv om jeg er høyere enn henne. Vi har helt klart et veldig godt og sterkt søskenforhold.

Når jeg tenker på Emilie Elfrida som person er det helt klart at hun er alt for kreativ, tullete, klønete, sprudlende og smart. Altså smartere enn meg ihvertfall. Hun stjal penheten fra meg, det er snikers og twist. Jeg skjønner heller ikke denne strikkingen til Emilie. Pinnen går i et slitene renn, fram og tilbake i hunder og helvete. Selv om hun mange ganger har prøvd å lære meg å strikke er det eneste jeg klarer å strikke på egenhånd et pannebånd.

Jeg syns Emilie er sterk både fysisk og psykisk. Hun klarer å gå igjennom det meste selv når hun vet det er vanskelig. Å det å se Emilie jobbe så hardt er jeg veldig stolt over. At hun klarer å stå for sine mål og greie de fleste målene sine er helt klart en styrke. Jeg vet Emile jobber hardt for å få det til, og jeg ser helt klart veldig opp til henne (selv om jeg egentlig må se ned på henne da jeg er høyere enn Emilie). Men jeg er helt klart den kuleste av oss.


Liker