Gleden av å være gravid

Hei alle sammen. Den tiden å være gravid sier alle at skal være en gledenstid, og at man bare skal kose seg og tenke på seg selv. Og skal ærlig å innrømme at jeg ikke har vært så flink på den tiden. Jeg har kost meg masse men har også tenkt masse, følt masse og vært mye tankefull. Jeg har egentlig i ikke føølt jeg har hatt den gleden jeg burde ha. Men jeg har mange ganger tenkt den vil komme.

Jeg har tenkt mye på hvordan andre skal ha det, noe som alltid har vært viktig for meg. Men har funnet ut at jeg har glemt meg selv. Jeg har glemt og tenke over hvordan jeg selv har det. Det er først når jeg få snakket med noen jeg faktisk kan tenke over meg selv litt.

Men den siste tiden nå har jeg kost meg veldig sammen med Sarah Isabell. Jeg har virkelig kjent den gleden jeg håpet skulle komme. Alle de kveldene jeg skal legge meg og hun ligger og sparker som en gal. Det er så fantastisk og kjenne, Eller de dagene jeg er litt trist og hun begynner og sparke da forandres humøret fort. Bare det og kjenne den lille prinsessen min sparke er en helt ubeskrivelig følelse. Og nå som hun gjør det så ofte og jeg kan kjenne det så godt. Er det veldig morsomt.

Så gleden jeg ville skulle komme, kom og det er jeg utrolig glad for. Og tro meg det er virkelig mange gleder med å være gravid, men når man blir gravid så ung så er det også mye som er vanskleig som gjør at ikke ting alltid er likegøy, men det kommer det kommer :)

-EmilieAuli-

Liker