Gleder oss til en ny og spennende dag imorgen

Idag har jeg vært og hentet bøkene jeg skal ha til dette skoleåret. Også her jeg fått ryddet og vasket litt her hjemme. Ellers har vi egentlig bare slappet av litt, før den store dagen som kommer imorgen.

For imorgen kommer en dag med masse følelser, nye oplevelser, og gleder. For imorgen begynner Sarah-Isabell i barnehagen. Og det blir veldig spennende og se hvordan hun vil trives i barnehagen, for vi har bere hver på besøk en dag og da var vi der bare en time, men imorgen skal hun møte opp der, og være der en stund, så ser vi hvordan det går. Jeg skal selvfølgelig være i barnehagen med henne nå imorgen, også får vi se om jeg trenger å være der på fredag, eller om jeg kan reise hjem, og heller komme tilbake og hente henne etter 1 time eller noe. Det finner jeg sikkert fort ut av.

I barnehagen trenger Sarah-Isabell en barnehagesekk, med skift og varme klær til barnehagen også trenger vi barnehage vogn som hun kan sove i, når hun skal sove. Så ikveld før jeg legger meg må alt dette pakkes og finnes fram, også blir det nok tidlig kvelden her i heimen, så vi er opplagt og utvilt til imorgen. Dette blir spennende.

Liker