Godt Nyttår !! <3

Hello alle sammen! Jeg ønsker dere alle et fint nytt år. Håper alle får året sitt sånn de vil ha det. At alle håp blir oppfylt. Kos dere med den siste kvelden i 2012 og er det noe dere har glemt å gjøre i 2012 men dere forte dere for nå er det ikke lenge igjen.

Jeg har mange ønsker for neste år men jeg har et som ikke om halndler meg men andre folk i verden. Her kommer det ønsker :

Jeg har et ønske om at alle barn og voksene som lider av sult og som lever i krig og elendighet skal få det bra i 2013. Jeg håper at det kan bli ferd på jorda at små barn slipper å miste foreldrene sine, og at folk slipper å være redde for å gå ut døra hjem, fordi de vet ikke hvem som er der ute. Her er en bønn til dere som ikke lever som meg:

- Kjære gud jeg ber om at det året som kommer til oss nå skal bli det beste året som har hent oss. Jeg ber også om at barn og voksene i andre land skal kunne leve trykt og godt, og då den maten de trenger. Jeg ber om at en hver som vil tro på deg skal få lov til det uten at andre kritisere det. Jeg ber om at alle som her blitt mobbet skal slippe å bli mobbet i år, og jeg ber for alle som har mistet noe, og vil at de skal ha en fin kveld og et fint år vidre. Jeg ber om at ALLE skal ha det fin i kveld. AMEN!

Dagens bibelord: Matt 11, 25-30:

På den tiden tok Jesus til orde og sa: «Jeg priser deg, Far, himmelens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige, men åpenbart det for umyndige små. Ja, Far, for dette var din gode vilje. Alt har min Far overgitt til meg. Ingen kjenner Sønnen, unntatt Faderen, og ingen kjenner Faderen, unntatt Sønnen og den som Sønnen vil åpenbare det for.
Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, så skal dere finne hvile for deres sjel. For mitt åk er godt og min byrde lett.»

Godt Nyttår<3

-Hva er ditt ønske for 2013?

-EmilieAuli-

Liker