GRATULERER MED 6ÅRS DAGEN SARAH-ISABELL

Herregud tenk at du nå er 6 år jenta mi. Nå begynner du jammen meg og bli stor jente. Du vil alltid være min lille jenten uansett hvor stor du blir. Men sånn tror jeg alle forelder kjenner på selv, om dere barna vokser og blir eldre er det og er stor så er det vanskelig å slippe den lille jenta. Men nå er du stor og du er snart skolejente.

Det her vært en vei som ble litt annerledes enn vi håpet, og det er sånn det dessverre ble, men mamma er fortsatt like glad i deg og elsker deg like mye uansett. Du og Thea-Aurelia er i tankene til mamma hele tiden. Mamma vet hun tok den rette avgjørelsen tilslutt. Det var ikke lett for mamma og det var det nok heller ikke for dere. Men det viktigste av alt oppi det såre der er at jeg vet at dere har det bra der dere er nå, og at dere er i trygge og gode hender. Noen ganger må foreldre ta noen vanskelig valg og avgjørelser og selv om dere kanskje ikke skjønner det nå, så er det et valg jeg tok fordi det var det beste for dere. For at dere skulle ha det så bra som mulig.

Når har dere bodd der en stund og vi har samvær der vi møtes. Mamma elsker og ha samvær med dere. Det å se at du vokser og har utviklet det så mye er fin å se Sarah-Isabell. Mamma er kjempe stolt over deg på alle måter. Hvordan du er. Så omsorgsfull som du er og snill med alle rundt det. Det er fantastisk og se. Og hvor mye du har lært igjennom disse 6 årene er helt utrolig. Du skal vita at mamma alltid er det og tenker på deg. Og mamma elsker det over alt på jord.

Idag er din dag og den skal du feire. Du skal nyte dagen, leke, kose deg og spise så masse kake du bare klarer. Du har bursdag bare en gang i året så nyt vært sekund. Nå er det bare å teller nedover dagene til du skal begynne på skolen for første gang. Det går fort nå. Jeg vet du gleder deg masse til å begynne på skolen og jeg håper du får det fint på skolen. Jeg håper du får masse nye venner og at du syns det blir gøy og lære og lese og skrive enda mer enn du allerede kan. Mamma er kjempe stolt over deg og jeg tror ikke jeg kan skrive det nok ganger. Nyt sommeren og det fine være, og plutslig før du vet ord av det så er det første skoledag. Kos deg masse idag og aldri glem mamma elsker deg jenta mi!

Liker