Gutt eller jente

Hei alle sammen. Jeg har fått veldig mange spøresmål på om jeg vil ha jente eller gutt. Så da skal dere får et lite svar på det :) På starten håpet jeg veldig på å få en jente, og ville veldig gjerne ha det. Grunnen til det var at jeg har litt lyst til å kle på ungen min med kjoler, og pynte den litt av og til. Også er jeg jo jente selv også så det hadde jo vært litt gøy å fått en liten jente. Men etterhvert for ca 2 uker siden fikk jeg plutselig sikkelig lyst på en liten gutt. Fordi jeg har liksom vokst opp med 3 jente alerede og det hadde vært litt koselig å hatt en liten gutt.

Men nå som jeg snart får vite kjønnet vet jeg ikke hva jeg vil ha lenger. Jeg har liksom like syns på begge deler. Det er ikke noe jeg har mer lyst på lenger. Blir glad uannsett hva jeg får. Babyen min vil bety like mye for meg om det blir en gutt eller jente. Og det mener vel alle, men har rett og slett ingen ønske om hva det skal bli lenger. Mamma og sånn sier hun tror det kommer til å blir jente, jeg føler egentlig at det blir en liten gutt. Føler liksom at det er en liten gutt som ligger inni magen min å spirer og gror.

Det blir veldig spennende og komme på ultalyd den 24. januar og se om vi faktisk ser om det blir gutt eller jente. Det gleder jeg meg veldig til. Bare det å se babyen min kommer til å bli en stor glede jeg aldri kommer til å glemme, så det ser jeg veldig fram til!!

-EmilieAuli-Liker