Helgens høydepunkt

I helgen er det fult opp med permisjon. Jeg og Espen har søkt om permisjon og fikk dette innvilget. Vi har noen planer for helgen klare som f. eks at vi skal ta bilder som vi pleier å gjøre, vi skal på kino sammen med min fantastiske treningsgruppen, og eller vil planene bli til etterhvert. Espen kom igår og da brukte vi kvelden bare på å slappe av med film og godis.

Jeg og Espen har bestemt oss for å vlogge helle helga så det vil komme ut en vlogg iløpet av neste uke. Vi poster også litt av hva vi gjør på Instagram så vil du ha noen smakebiter på vloggen som kommer så gå inn og følg meg på: @nouw.com_emilieauli. Nå skal vi egentlig bare bruke morgningen på å ordne oss, før vi skal utover til Lillehammer for å finne på litt annet enn bare å være sitte inne og ikke gjøre noe.

Håper dere har gleder dere til det kommer ut en vlogg fra helgen, og hvis dere vil så kan dere komme med noen utfordringer til oss som vi kan vise fram på vloggen. Er det noe annet dere ønsker å se som vi ikke vet om så legg igjen en kommentar enten her på bloggen eller på Facebook. Ha en fin lørdag videre og kos dere masse!

Liker