Helt utslitt!

Ei alle sammen! Det blir et sent innlegg idag også. Nå er klokka 01:34 og jeg er endelig ferdig med alt for idag. Hele dagen startet klokka 07:00 idag og jeg har ikke kommet meg seng før nå, og det har vært fult kjør i hele dag!

Det var gøy samtidig som det var utrolig slitsomt på IKEA. For etter den lange freista så var jeg så sliten at det nesten ble litt slitsomt og gå rundt og finne alt, men det var fortsatt veldig gøy og handle inn alt som skulle handles.

Men herregud jeg er helt ferdig i hele kroppen. Kjennes ut som hele med bare er gele og har nesten ikke ork til å reise meg opp engang. Så kan si det har bært en lang dag.

Planen var egentlig at jeg skulle hjemmimorgen og at pappa kjørte alle tingene oppover imorgen men siden jeg handlet så utrolig mye så er bilen forbliten så derfor så får ikke pappa kjørt det opp til meg før neste uke xD jeg skulle jo også egentlig hjem imorgen men jeg tror jeg kanskje venter til torsdag for etter en så lang dag er det godt og få en dag der jeg får slappet onkelig av før jeg reiser hjem igjen.

Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle bli så sliten men trodde heller ikke jeg kom til å komme hjem så sent. Men er kanskje ikke så rart heller. For ting begynner og nærme seg og ting begynner å bli tungt, har ikke like mye energi som jeg hadde for 1måned siden liksom.

Men nå skal jeg legge meg og prøve å få en god natt søvn! Så natta folkens :)

-EmilieAuli-

Liker