Herregud du er 5 år jenta mi

kjære Thea-Aurelia gratulerer så masse med 5 års dagen. Tenk at du er 5 år. Tenk at det er 5 år siden du i hu og hast kom til verden! Du hadde ikke til til å vente med å komme ut og var ute på kunn 2 minutter. Du er en fantastisk jente med masse godt hunør. Du er en liten pøbel også, men det er det gode med deg. Du er godjenta til mamma din og det vil du alltid være.

Idag er det din dag, og det skal feires. Selv om du ikke får feiret med mamma idag gleder mamma seg masse til å feire den store dagen din på torsdag. Husk å spis masse kake idag, trøkk innpå så masse godis du bare vil, det fortjener du! Mamma elsker deg av hele sitt hjerte og skulle så gjerne hatt deg i fanget mitt nå og holdt rundt deg. Takk for at du er en så super og fantastisk jente som du er. Takk for at du er akkurat du. Takk for at jeg får være så heldig å få være mammaen din! Jeg Elsker deg av hele mitt hjerte.

Du har masse familie som er like glad i deg som jeg er. Du har mange tanter og onkler, du har søskenbarn, du har besteforeldre og oldeforeldre som er super stolte av deg. Selv om vi ikke kan ble alle til bursdag i år vet jeg at alle i familien er like stolte og glad i deg selvom. Vi er i en rar situasjon akkurat nå, men feiring blir det selvom, og jeg tror ganske sikkert at jeg kan si på veiene av alle i familie at du er en super jente som fortjener en super dag. Jeg vet alle er veldig glad i deg og ønsker deg alt vel.

Her har jeg laget en video kunn til deg! Dette er en liten gave/oppmerksomhet jeg kan gi deg idag. Det er med tårer jeg gir deg denne videoen. Ikke tårer av tristhet, men tårer av glede over hvor fantastisk heldig jeg er som har den som datter. Tårer av glede fordi du er du og fordi dette er din dag. Tårer fordi jeg er så stolt over å ha deg som mitt barn. Kos deg masse idag så gjør vi oss klare for en knall god fest sammen her på torsdag. Her er videoen. Men aldri glem mamma elsker deg.

Liker