Herregud folkens

Herregud folkens. Det jeg deler nå er så sinnsykt rart, men samtidig veldig koselig. De siste årene min har vært tøffe på mange måter og det er egentlig veldig lite som har gått min vei, men en ting har skjedd dette året som har gått. Og jeg er både veldig glad og heldig som har fått det.

Tenk idag har jeg og Espen vært sammen et år. Det er veldig rart men samtidig veldig koselig. Jeg er veldig glad jeg har han ved min side både i tykt og tynt. Han kom inn i en veldig vanskelig tid for meg, men selv om det var tøft for meg kom han inn med åpne armer. Vi har det veldig fint sammen, og finner stadig på ting. Og vi har allerede lagt en plan i løpet av påsken som dere kommer til å få se mer av, men dere får vente og se.

Vi har opplevd mye sammen det året som har gått, både positiv og negativt. Jeg vet for eksempel at det ikke alltid er like lett og forholde seg til en person som er så mye ut og inn av en akuttpost. Og dette kan alltid sette ting litt på prøve, men det har gått bra hit til, og jeg håper og tror det vil bli bedre framover. At jeg skal klare og stabilisere meg litt. Men nok om det.

Vi har funnet på så mye fint sammen. Vært på fjellturer, skogsturer, byturer, gått ut kun for å ta bilder, satt oss ned og sett en film og mye mer. Vi klarer alltid og finne på noe. Men vi liker det best spontant, pleier vi alltid og si. Grunnen til dette er fordi vi har funnet på mye spontane ting, og alt har da gått smertefritt. Vi har også funnet på ting vi har planlagt men da blir det alltid til at vi har glemt noe eller noe skjer. Derfor har vi et motto og det er: Vi liker det best spontant. Men samtidig trenger jeg forutsigbarhet og trygghet, og har vel funnet ut at det er lurt å ikke alltid være så spontane som vi pleier. Vi har derfor laget noen planer til påsken som jeg gleder meg til å dele med dere når den tid kommer.

 

Liker