Herregud som tiden flyr

HIPP HURRA for Thea-Aurelia som er 2 år idag. Tenk at det er to år siden jeg lå på føden og skulle skvise deg ut. Og tid til å vente hadde du ikke, når du ført bestemte deg for å komme tok det ikke mer enn 2 min så var du ute. Tiden har gått så utrolig fort, jeg føler ikke det er så lenge siden du kom til verden og nå er du allerede 2 år.

Du er en jente med masse godt humør. Thea- Aurelia du er ei som alltid smiler, men vet også godt hva du vil. Du kan være klar på meningene dine, og er mammas lille gulljente. Du elsker og sitte på fanget å kose og bare slappe av. Men klarer heller aldri helt og sitte stille. Vi må alltid tulle litt og turne litt, for sitter du for lenge begynner maurene og løpe rundt i hele kroppen. Men mamma og pappa er kjempe glad i deg og håper du kommer til å storkose deg idag, og at dagen blir like super som deg!! Vi elsker deg jenta vår 

Thea-Aurelia du har en storesøster som elsker deg høyeren enn alt. Dere leker godt sammen, men krangler også litt. Når du er rundt Sarah-Isabell vil du gjerne herme etter alt hun gjør, og si alt det samme som hun. Du og Sarah-Isabell er helt fantastiske med hverandre, og jeg vet Sarah-Isabell er stolt av å være storesøstren din, selv om hun noen ganger er litt sur på deg.

Du og Sarah-Isabell finner stadig på bøll, og jeg kommer aldri til å glemme den morgenen jeg sto opp og dere har funnet fram sjokoladepålegget, og satt i senga med sjokolade over alt. Og dere satt som tente lys der i senga dere satt og, prøvde og tulle vekk at dere hadde gjort noe galt. Men uannsett hvor mye ramp dere finner på kommer mamma og pappa alltid til å være kjempe glad i dere. og det skal du aldri glemme.

Liker