He's back

Endelig har Espen kommet på besøk igjen. Og vi hadde en utrolig fin dag. Vi startet hele dagen men en god gåtur, der vi virkelig fikk kjenne på at pulsen økte. Men igjen var det en så utrolig fin tur, og vi koste oss kjempemasse. Og som vanlig filmer vi jo når vi reiser ut på ting, og dette kunne vi jo ikke lange noen forskjell på denne gangen heller. Det er en stund siden vi har lagt ut video sammen, da vi ikke har møttes og kunne funnet på sånn ting. Og selv om vi har møttes har vi ikke, kunne filmet da vi ikke har være på sånne utflukter der vi kan filme.

Mange syns kanskje det er rart at vi fortsatt er venner og finner på ting sammen. Eller så tenker sikkert mange at vi har blitt et par igjen fordi vi finner på ting sammen. Men som jeg og Espen har blitt enig om og som vi står for er at vi har en historie sammen, og vi har ingen grunn til å ikke være venner. Så hvorfor skal vi stoppe all kontakt bare fordi vi er ekser, og det er sånn det skal være.

Jeg syns det er helt tullet at man skal kutte all kontakt bare fordi man er ekser. Jeg tenker at man skiller lag av mange forskjellige grunner. Jeg og Espen har masse felles minner, og liker å være i hverandres selvskap, og da ser jeg ingen grunn til å miste all kontakt eller krangle. For de minnene vi har sammen kommer alltid til å være der uannsett. Og alle de gode tidene vi har hatt sammen. Nei både jeg og Espen er enig om at selv om i er ekser kan vi likevel finne på ting sammen og snakke sammen som venner så lenge det går så fint som det går. Og det er jeg veldig glad for. Vi har en historie sammen og minner sammen, og vennskapet vårt fungerer så bra! Og det holder vi det sånn. Så det er ikke først og det er ikke siste gangen dere ser til han på bloggen!

Liker