HIPP HURRA FOR SARAH-ISABELL

Igår fylte Sarah-Isabell 1 år. Og vi hadde en super fin dag selv om Sarah-Isabell ikke var helt frisk. Det er helt utrolig at det er over 1 år siden jeg lå på sykehuset og ble satt igang fødselen, og hun kom til verden. Husker det som det var igår så det har gått utroligfort. Det er over 1 år siden jeg lå på sykehuset og ble satt igang, fordi Sarah-Isabell ikke ville ligge i magen å vokse mer. Det er 1 år siden hun lå i armene mine for første gang, og jeg var verden lykkligste mamma. Det er et år siden hun viste seg fram til verden, og det er 1 år siden jeg ble mamma til verdens vakkreste lille jente.
Vi har hatt mange fine og morsome stunder gjennom det året som har gått. Vi har vært ute på mange trilleturer, vi har vært å besøkt familie og venner. Vi har kost oss mye hjemme, og vi har alltid kost oss masse. Har ikke vært mye mas med deg heller. Du har vært en rolig og snill baby fra dag 1. Du har sovet hele nattan omtrent ikke skriki bare når du har vært sulten og trøtt. Tror jeg kan telle alle våkennettene jeg har hatt med deg gjennomåret på en hånd, og det sier vel egentlig alt. Husker god den dagen da vi dro ned på Gausdal Vidregående skole for å ta babybilder av deg. Du var ikke verdens letteste og ta bebybilder av da, men ble ganske fornøyd med resultatet fordi. Eller den dagen vi hadde menneskeverden på besøk, og mamma ble intervjuet og filmet, og du var med og tok mange fine bilder. Eller alle de fine kosestundene vi har hatt sammen, der vi har lekt sammen, eller bare kost, eller finnet på noe mosomt. Det har vi mange fine bilder etter.
Igår koste vi oss masse. Helle dagen startet med litt med baking, også reiste vi ned til mor, mamman til martin og feiret litt bursdag der, og etterhvert dro vi hjem og feriet burdag med bestemor, pappa og tante abelone og aurora. Der spiste vi masse kake og åpnet mang gaver. Det ble en fin dag. Jeg er verden heldigste mamma som har deg Sarah-Isabell, du er kjempe snill og rolig, og lyser alltid opp dagen. Du er nesten alltid i godt humør, og nå har du jammen meg blitt 1 år. Tiden løper fort fra oss, så vi skal nyte alle dager vi har, plutselig er du stor.

Liker