"HJELP! Jeg skal bli mor!"

Hei alle sammen! Dette innelgget er egentlig bare en liten oppdatering på alle mine tanker, følelser og tiden som har gått. For på tordag så er det bare 1 måned igjen til min termin. Å herregud, det går så sinnsykt ifort. Tenk om ca. 1 måned sitter jeg med et egent barn i hendene, et barn jeg selv har bert fram fra dag en! Det er utrolig rart og skummelt og tenke på at jeg på 17år allerede skal bli mor, men selv om det er litt skummelt og tenke på er det også en STOR glede.

Jeg gleder meg utrolig mye det den lille jenta mi kommer til verden og jeg kan leve livet mitt videre sammen med hun. Har fått ganske mange spørsmål opp gjennom svangerskapet om det ikke er litt rart og bli mor så tidlig. Og svaret er selvfølgelig jo det er veldig rart. Men opp gjennom hele perioden har jeg vendt meg til tanker på det. og det er det nye livet mitt som nå vil komme. Det som jeg kommer til å oppleve nå er antagelig noe av det fineste og beste som noen gang har hent meg. Og uannsett hvor mye jeg må jobbe for å få til dette, så er jeg villig til å gjøre det!!

Tankene mine går mest i glede, men med alle hormonene i sving kan jeg også få en liten tåre trillene nedover kinnet. Det er ikke nødvendigvis fordi jeg er lei meg over det eller angrer, men rett og slett fordi det bare kommer. Jeg prøver mye og tenke på hvordan hverdagen min kommet til å bli, men det er utrolig vanskelig å si nå. Jeg ser for meg mye forskjellig, men alt kommer jo ann på hvordan Sarah-Isabell reagerer på verden og hvordan hun blir som baby.

Mange ganger tenker jeg "Hjelp, jeg skal bli mor" grunnen til at jeg tenker det er fordi jeg vet det blir en stor forandring. Selv om jeg gleder meg utrolig mye så er jeg bare 17 år. Og nå som ting er så nærme termin og alt kan skje så gå ting enda mer inn. Nå er det faktisk helt klart i hode mitt! JEG SKAL BLI MOR!! Jeg skal få en liten prinsesse! Det er egentlig helt fantastisk, bare tanken på det får meg til å smile, men alle utfordringene som kommer er det som kanskje blir vanskeligst på starten!

Men jeg er fast bestemt på at jeg skal få til mor rollen. Jeg kommer til å ta alle utfordringer som kommer! Jeg skal bevise familie og venner at jeg kan bli en god mor selv om jeg bare er 17år. Det er ihvertfall håppet!! Hehehe

-EmilieAuli-

Liker