Hjelp meg å gi de sårbare noe i julen!

Nå er det ikke lenge til vi går inn i desember. Det er ingen ting å legge skjul på at dette er en vanskelig tid for mange. Det er mange foreldre som ikke har penger til å kjøpe julegaver til barna sine, det er mange som ikke har noen å feire med og psykiatrien og rus er også en veldig sårbar gruppe i juletiden. Jeg kan jo helt klart si at julen overhode ikke er en tid jeg syns er så veldig koselig lenger, men julen kommer hvert eneste år. Men i år vil kanskje jule ble enda vanskeligere for for disse sårbare gruppene. Vi har en pandemi som herjer i verden, som gjør at mange av tiltakene som vanligvis er i julen ikke kan gjennomføres. Noe som er veldig synd.

Folk har kanskje begynt å pynte ti jul, noen har kanskje begynte med julegaver, og noen sitter kanskje hjemme å bare gleder seg til denne tiden er over. Jeg skulle ønske på så mange måter at jeg kunne laget en forskjell for de enslige og sårbare gruppene sånn at dem bare skal få en liten positiv opplevelse av julen i år også selv om situasjonen er som den er. Men hva får lille meg gjort alene.

Spiller du et instrument, har noen forslag til hvordan man kan gjøre julene enklere for de fleste, så send meg gjerne en mail eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Det må være noe som kan gjøres for at ting skal bli enklere for folk. Jeg har tenkt opp og ned på dette, og ønsker å hjelpe de sårbare, om det bare er en liten stund med en god følelse så er det hvert det. Kanskje vil julen også da bli enklere for meg, hvis jeg vet jeg kan gjøre en forskjell for andre. Ønsker du å være med meg å prøve å gjøre en forskjell for disse gruppene send meg en mail på emilie_auli@hotmail.com, meld på: 93014848 eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så jeg kan nå ut til deg igjen.

Om det bare er så spille utenfor gamlehjem, psykiatriboliger osv. Så er vel dette vært å jobbe med uansett. Så send meg gjerne forslag, og legg igjen en kommentar eller kontakt meg. Være med meg å kjempe for en hjertesak!

Liker