hjem til påske!


De første ukene på BET- seksjon har vært veldig travle. Man skal komme seg på plass, det er masse møter og terapi samtaler, og ting du skal sette deg inn i. Dette har gjort at jeg ikke har rekt å skrive noe særlig til dere. Men dette vil endre seg over påsken.

Det tar ting og komme seg inn i nye rutiner. Det er mange ting som skal på plass i hode og i kroppen. Og det å vende seg til å ha en annen døgnrytme. Det tar tid. Men etter påske regner jeg med at det blir bedre. Rutiner begynner og falle på plass og mye av arbeidet som for eksempel barn som pårørende er ting som er ferdig organisert etter påske. Dette gjør at jeg vil få litt bedre tid og har mer muligheter.

Nå idag reiser jeg hjem til Gausdal igjen, for en påskeferie. Og jeg skal ikke legge skjul på at det blir veldig godt. Bare det å få komme hjem å slappe av litt. Samtidig så er det mange ting vi gjør her på BET som jeg ikke gjør hjemme. Så denne uken hjemme blir da en liten øvelse på å ta med noe av hva jeg har lært her hittil. Uansett om det er positive eller negative ting så er det likevel nyttig erfaringer.

Jeg ønsker alle en super påskeferie for dem som skal ha det. Selv om påsken i år også blir blitt annerledes er det bare kreativiteten som kan stoppe oss. Det er mange ting må kan gjør selv om man sitter hjemme. Men for all den husk å ta vare på hverandre!

Liker